Orgullós de ser hospitalenc

Vaig néixer un 28 d’agost de 1965 a l’Hospitalet. Fins als 4 anys vaig viure al carrer Roselles, a la casa que compartíem amb el petit negoci familiar dels meus pares i que actualment és l’estudi de fotografia dels meus germans. El negoci prosperava i necessitava més espai, per això vam decidir marxar a viure al carrer Josep Maria de Sagarra (antigament conegut com el carrer dels Pins), per poder ampliar la botiga.

Encara recordo les tardes que passava jugant al pati de la rebotiga, als carrers del barri centre i al parc de Can Buxeres amb els meus companys i amics del Col·legi Tecla Sala. Quan va arribar el moment, vaig prendre la decisió de trobar el meu propi camí diferent del negoci familiar. Des de petit, volia ser empresari i per això vaig començar a estudiar ciències empresarials. Més tard, com passa moltes vegades, vaig decidir canviar de rumb per començar la diplomatura de Graduat Social, actualment la carrera que porta el nom de relacions laborals. Branca a la que finalment vaig dedicar la meva vida professional a partir de l’any 1989.

A l’Hospitalet, també vaig tenir la sort de conèixer la meva dona. Junts, vam decidir anar a viure al carrer Església per tornar, posteriorment, al carrer Josep Maria de Sagarra, on he passat gran part de la meva vida.

Capçaleres pàgines blog.001

Des que hi vaig néixer, ara fa més de 50 anys, aquesta ciutat m’ha vist créixer al costat dels meus germans i els meus pares mentre jugava als seus carrers. M’ha vist conèixer la meva dona, casar-m’hi i tenir les meves dues filles que, ara, creixen en una ciutat diferent. Una ciutat que ha crescut mentre jo també ho feia, una ciutat acollidora per la gent d’arreu, una ciutat d’èxit i oportunitats. He viscut a l’Hospitalet tota la meva vida, ciutat que és considerada la segona de Catalunya i treballo perquè en sigui la primera. Una ciutat segura, cívica, neta, pròspera i emprenedora.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.