Monrós expressa el seu suport als alcaldes de Verges i Celrà i als membres dels CDR’s detinguts avui per la “in-justícia” espanyola.

El portaveu de Junts per l’Hospitalet, Jordi Monrós, considera que aquestes detencions són una nova mostra de repressió per part de l’estat espanyol.

Davant la notícia que la Policia Nacional ha detingut avui a l’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, i el de Celrà, Dani Cornellà, tots dos de la CUP, a més de 9 membres del CDR per presumptes delictes de desordres públics, i davant el fet que des del TSJC s’ha informat que des del jutjat número 4 de Girona no s’ha ordenat cap detenció i que la Policia Nacional pot haver practicat aquestes 6 detencions per iniciativa pròpia en el marc de la investigació de l’aniversari de l’1-O, en Jordi Monrós (portaveu de Junts per l’Hospitalet) ha volgut emetre aquest comunicat que per públic el seu “total suport i solidaritat amb tots els detinguts per la in-justícia espanyola i a tothom que és víctima de la repressió de l’estat espanyol”.

Monrós considera que “aquestes detencions són una mostra més, una prova més, de l’arbitrarietat i impunitat amb la que actua el sistema judicial i policial espanyol i és un símptoma més de l’estat d’indefensió total en el que ens trobem totes les persones que pensem de forma diferent i que lluitem per un estat lliure i democràtic”.

Monrós ha tornat a recordar que “defensar, de manera pacífica i cívica, la llibertat d’un país no és, ni pot ser-ho mai, cap delicte i que, per això, continuarem defensant amb el cap ben alt i amb tota la dignitat i legitimitat del món el nostre objectiu”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s