Monrós celebra que el govern de Sánchez contradigui les decisions injustes del poder judicial i demana que faci el mateix en el cas dels presos polítics.

El portaveu de Junts per l’Hospitalet creu que amb la modificació de la normativa per contradir la sentència judicial respecte qui ha de pagar els impostos de les hipoteques, Pedro Sánchez a acceptat de facto que hi ha alguna cosa que no funciona al sistema judicial espanyol.

Ahir al matí ens llevàvem amb l’anunci de que el govern de Sánchez canviaria la normativa per tal que a partir de dilluns vinent siguin els bancs qui hagin de pagar l’impost d’actes jurídics documentats (AJD) en la signatura d’una hipoteca.

Davant d’aquesta proposta que segons el portaveu de Junts per l’Hospitalet, Jordi Monrós, “és justa i necessària”, s’aixeca un doble fons que cal abordar i al que Monrós s’ha referit com “la doble moral del govern socialista”.

Monrós ha explicat que “Pedro Sánchez ha modificat amb urgència una llei per tal de tancar la crisi oberta per la decisió, polèmica i injusta, dels jutges, que ha rebut un fort rebuig social” però, en canvi, “ha actuat de manera diametralment oposada en decisions judicials que són flagrantment partidistes, imparcials, subjectives i que no s’ajusten a la realitat ni respecten els drets fonamentals de les persones”.

Per tot això, Monrós “celebra aquest nou redactat de la normativa sobre l’impost de les hipoteques el qual creu que és just i necessari però demana a Sánchez que el govern actuï amb la mateixa lógica i celeritat davant de les decisions injustes i polèmiques que han sorgit darrerament del poder judicial en relació amb el procés de Catalunya i els presos polítics”.

Monrós ha volgut recordar que “a hores d’ara hi ha persones que fa més d’un any que són a presó preventiva acusats d’uns delictes que no van existir (és demostrable que en les diverses manifestacions i actes en favor de la independència de Catalunya no hi ha hagut mai violència) i amb un procediment judicial obert conduit de manera totalment arbitraria, imparcial i partidista per un sistema judicial tremendament qüestionat”.

Monrós creu que “amb aquesta modificació, Pedro Sánchez ha acceptat de facto que el poder judicial espanyol no funciona i, per tant, cal dur a terme actuacions clares i contundents al respecte”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s