Monrós: “Els pressupostos de l’Estat són una ofensa per Catalunya i per l’Hospitalet”

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet creu que els pressupostos de l’Estat són una prova irrefutable del poc compromís que té el govern de Rajoy amb les necessitats dels catalans.

Just després de conèixer els pressupostos que el govern de Mariano Rajoy ha presentat per aquest any 2018, el portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet ha volgut fer públic el seu “enuig per com l’Estat menysté les necessitats de Catalunya i, en conseqüència, de l’Hospitalet”.

Monrós ha recordat que fa pocs dies “vàrem assistir a una representació teatral feta pel ministre espanyol de Foment i l’Alcaldessa de l’Hospitalet per anunciar, de nou, la gran inversió que farà possible el soterrament de les vies al seu pas per la ciutat” però “a l’hora de la veritat, i amb els números a la mà, el govern d’Espanya continua menystenint Catalunya i a la seva ciutadania”.

Monrós ha afegit que “un cop més, Catalunya rep molt menys del que aporta a l’Estat espanyol (aporta un 19% i en canvi rep un 13%)” fet que “és la prova del poc compromís que té el govern d’Espanya amb les necessitats de Catalunya i la seva gent”.

Per Monrós, “mostrar el descontentament vers com distribueix el govern de Rajoy els diners públics ja no és un tema de ser insolidari o de ser independentista o no, és un tema de justicia i d’equilibri territorial”. “No és acceptable que hi hagi tanta diferència entre el que Catalunya aporta i el que finalment acaba rebent”, ha volgut puntualitzar.

A més, Monrós ha recordat que “el percentatge d’execució del pressupost que l’Estat destina a Catalunya és del 70-80%” i que, per tant, “la diferència entre el que aportem i rebem és encara més gran i alarmant”.

Monrós ha recordat que “el mal funcionament del servei de Rodalies o el gran nombre d’autopistes amb peatge són només dos dels exemples que els ciutadans de l’Hospitalet han de patir degut a l’incompliment sistemàtic del govern de l’Estat amb Catalunya”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s