El PDeCAT de l’Hospitalet no assistirà a la rebuda institucional al ministre de Foment com a mostra de rebuig a les mesures repressives que el Govern d’Espanya està duent a Catalunya.

El portaveu del Partit Demòcrata a l’Hospitalet, Jordi Monrós, ha emès avui un comunicat de premsa per explicar els motius pels quals no assistirà a la rebuda institucional del ministre de Foment del Govern d’Espanya i la presentació insitucional del projecte de soterrament de les vies a l’Hospitalet.

Primer de tot, Monrós ha explicat que “no podem participar en la rebuda institucional a un Ministre d’un govern que està duent a terme mesures repressives contra Catalunya i contra la seva gent”.

Monrós ha puntualitzat que “assistir a aquesta trobada amb el Ministre de Foment del Govern d’Espanya seria normalitzar el context socio-polític en el que ens trobem  marcat per l’aplicació del 155, pels presos polítics, per la judicialització de la política i per la persecució de la llengua i cultura de Catalunya”.

En segon terme, Monrós ha volgut deixar constància “del compromís que el PDeCAT té amb la ciutat, amb la institució i amb la seva reivindicació històrica de soterrar les vies del tren al seu pas per la ciutat”. Reivindicació que tal i com ha recordat Monrós, “encara resta sobre la taula tot i les mil i unes promeses que han anat fent els darrers governs espanyols, tant els del PSOE com els del PP”.

Per tant, Monrós ha explicat que “avui el Ministre de Foment ve a explicar el seu projecte però nosaltres no ho celebrarem fins que veiem posar la primera pedra i comprovem que, per fi, el soterrament de les vies del tren és una realitat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s