El PDeCAT de l’Hospitalet demana un bus que connecti la zona nord de l’Hospitalet amb l’hospital Moisès Broggi

Al ple municipal del mes de febrer, el grup també demanarà el trasllat dels presos independentistes a presons catalanes, la igualtat salarial entre homes i dones i més espais de lliure expressió a la ciutat.

Com cada mes abans del ple municipal, el portaveu del Partit Demòcrata a l’Hospitalet ha iformat les mocions que el grup presentarà i defensarà al proper ple del mes de febrer.

En aquesta ocasió, i tenint en compte que la “prioritat del Partit Demòcrata a l’Hospitalet és millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, Monrós ha començat fent referència a la moció que demana “una nova línia d’autobús, o el mitjà de transport públic que convingui, que connecti els barris de la zona nord de l’Hospitalet amb el seu hospital de referència, el Moisès Broggi situat a Sant Joan Despí ”. Ara per ara, “els veïns de la zona nord o han de caminar un bon tros o han d’agafar un mínim de dos mitjans de transport públic diferents trigant més de tres quarts d’hora en arribar a l’hospital”.  Entenem que “si a algun lloc s’ha de poder arribar fàcilment i ràpidament és l’hospital i, per tant, entenem que és necessari unir aquests barris amb el seu hospital de referència”.

Seguidament, Monrós ha fet refererència a una altra moció de ciutat que demana “que s’instal·lin més espais de lliure expressió a l’Hospitalet”. “Tècnicament, només es poden enganxar cartells i publicitat en aquests espais i el fet que cada vegada n’hi hagi menys a la ciutat fa que ens trobem amb publicitat i cartells enganxats en 

 

 

espais no destinats a aquest efecte”.

Una altra de les mocions que presenta el Partit Demòcrata de l’Hospitalet és la que demana “la igualtat salarial entre homes i dones”. Per aconseguir-ho, es demana incrementar els recursos econòmics destinats  a la formació laboral a les dones, en especial les que es troben en situació de vulnerabilitat, i treballar en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, entitats i societat civil” i “visibilitzar i donar suport a les iniciatives encaminades a denunciar i sensibilitzar a la societat, especialment al teixit empresarial, sobre la necessitat d’avançar en la eliminació de la bretxa salarial”.

I, per últim, Monrós ha fet una menció especial de la moció que demana el “trasllat dels presos independentistes a presons de Catalunya”. Segons el portaveu, “aquesta no és una moció per tornar a obrir el debat d’independència si o independència no, és una moció per parlar d’humanitat i de drets humans”. “Demanem”, ha continuat Monrós, “que aquesta moció es voti des del cor i no des del que dicten les sigles de cada partit”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s