Netegem-ho tot

Passejant pels carrers de la ciutat penso que tan de bo tots els serveis de neteja funcionessin igual de bé que la brigada que l’equip de govern ha destinat a eliminar els llaços grocs així com qualsevol altre rastre de propaganda sobre la llibertat dels presos polítics.

Si fos així, ara no estaríem parlant (un cop més i no sé durant quants anys consecutius) de l’estat de brutícia i de deixadesa en el que es troba l’Hospitalet.

Tot i que hi ha barris on aquesta deixadesa és especialment evident, el cert és que aquest és un problema comú a la nostra ciutat.

Per això, des d’aquí convido a l’equip de govern (format pel PSC i per dos regidors no adjunts) a que faci un petit esforç i imagini que cada femta de gos, cada pintada i cada contenidor ple de brossa és un llaç groc.

Els convido a emprar els mateixos esforços i la mateixa dedicació que han demostrat tenir durant la seva tasca d’eliminar qualsevol rastre groc de la ciutat en eliminar tots aquells elements que, realment, malmeten la imatge de la nostra ciutat i redueixen la qualitat de vida dels nostres veïns.

A veure si així podem esborrar, d’una vegada per totes, el problema de la brutícia i l’incivisme de la llarga llista de “problemes a solucionar” que té l’Hospitalet.

(Article publicat a l’edició del mes de gener del Diari de l’Hospitalet)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s