Monrós creu que el baròmetre d’opinió pública de l’Hospitalet és un S.O.S de la ciutadania vers l’equip de govern

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, Jordi Monrós, considera que la ciutat està atrapada en el temps i que l’equip de govern no ha sabut solucionar els principals problemes de l’Hospitalet.

 

Avui s’han fet públics els resultats del darrer baròmetre d’opinió pública de l’Hospitalet, la “foto” del què pensa la ciutadania sobre la seva ciutat.

Una de les primeres declaracions que ha fet el portaveu del Partit Demòcrata a la ciutat, en Jordi Monrós, és que ”assistir a la presentació dels resultats d’aquest informe és com estar dins de la pel·lícula “El dia de la marmota” ja que sembla que la ciutat estigui atrapada en el temps i res canviï”.

Amb aquestes paraules, Monrós es refereix al fet que “la inseguretat ciutadania, l’incivisme i la manca de neteja tornen a ocupar el top ten de la llista de coses que no funcionen a l’Hospitalet”. Monrós ha continuat comentant que “no sabem si és que l’equip de govern governa d’esquenes a la ciutat o si és que, simplement, no ho saben fer millor, però el cert és que és inadmissible que tornin a suspendre les assignatures més importants”.

En aquest sentit, Monrós ha volgut ressaltar que “el resultats d’aquest baròmetre tornen a ser un toc d’atenció, un S.O.S que envia la ciutadania als seus governants”.

A més, Monrós ha destacat el fet que en aquest baròmetre “el problema de l’incivisme té un paper important ja que s’evidencia el fet que és la manca de civisme el que fa agreujar altres problemes com la manca de neteja”.

És per això, que el portaveu del Partit Demòcrata a l’Hospitalet ha demanat a l’equip de govern “que deixi de tocar el violí i que comenci a instaurar mesures per garantir el civisme que vagin més enllà de les campanyes informatives”.

Monrós també ha volgut fer referència al fet que “hi ha una gran part de la ciutadania, cocnretament el 47,8%, que pensa que la ciutat no ha millorat durant els darrers dos anys i que d’aquest, el 30,7% creu que ha impitjorat”.

Un dels motius que expliquen aquestes xifres és perquè “l’Hospitalet de la Núria Marín és un l’Hospitalet de dues velocitats: els barris pels quals han apostat milloren però, per contra, hi ha barris oblidats que veuen com l’estat dels seus carrers i la qualitat de vida del veïnat va empitjorant any rere any”.

Monrós ha criticat durament aquesta manera de gestionar la ciutat i ha recordat a l’Alcaldesa que “l’Hospitalet va més enllà de la plaça Europa i del Districte Cultural, tots els barris de la ciutat tenen punts neuràlgics que cal millorar i potenciar”.

Per una altra banda, Monrós ha qüestionat la manera com es duen a terme els baròmetres ja que considera que “el fer només les entrevistes trucant a telèfons fixes pot comportar que hi hagi una gran part de la població que no pugui ser entrevistada mai ja que cada vegada és més habitual que la gent no tingui telèfon fixe a casa seva”.

Finalment, Monrós ha mostrat la seva satisfacció per “ser el regidor de l’opisició més conegut” tot i que també ha afegit que “és necessari que els polítics ens acostem més a la ciutadania perquè, en general, els hospitalencs desconeixen quins són els seus representants al consistori”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s