Monrós considera inacceptable que el Govern Central deixi l’Hospitalet amb una única oficina d’atenció de la Seguretat Social

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, Jordi Monrós, avisa del col·lapse que patirà l’única oficina de l’INSS a la ciutat i de la notable disminució del servei que patirà el ciutadà. 

 

El passat 17 de gener el Govern Central va dur a terme el tancament d’una de les dues oficines d’atenció al públic que la Seguretat Social té a la nostra ciutat.

Amb aquest tancament, l’Hospitalet només disposarà d’una única oficina (situada a la ronda de la Torrassa, 99-101) per atendre tot el conjunt de consultes i sol·licituts dels hospitalencs.

El portaveu del Partit Demòcrata a l’Hospitalet, Jordi Monrós, considera “totalment inadmissible que la segona ciutat de Catalunya només disposi d’un Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social” perquè considera “que és impossible que una sola oficina pugui absorbir totes les consultes i els tràmits sense que això impliqui una disminució notable en el servei que s’ofereix a la ciutadania”.

Segons Monrós, “tot i que molts tràmits ja es poden dur a terme de manera telemàtica, no hem d’oblidar que un dels col·lectius que més acudeix a aquestes oficines d’informació de la Seguretat Social són els pensionistes els quals difícilment tenen accés a les noves tecnologies”.

Monrós ha advertit que “el tancament de l’oficina del carrer Lleida provocarà el col·lapse de l’oficina de la ronda de la Torrassa i, en conseqüència, l’increment notable dels dies que el ciutadà haurà d’esperar per aconseguir cita amb l’oficina”.

A més, Monrós considera que “l’accés a l’única oficina de l’INSS que trindrà a partir d’ara l’Hospitalet, a la que s’hauran de desplaçar tots aquells hospitalencs que ho necessitin, no compta amb prou connexions de transport públic i es troba en un carrer on les persones amb mobilitat reduïda poden tenir dificultats d’accés”.

Aquesta decisió del Govern Central és, segons Monrós, “una clara mostra de la poca importància que donen “els del 155” a les necessitats i problemes dels hospitalencs”.

Per tot això, Monrós demana a l’equip de govern de la ciutat “que manifesti el seu total desacord vers aquest tancament i que inciï els tràmits per tal que l’Hospitalet pugui comptar, com a mínim, amb dues oficines de l’INSS a la ciutat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s