Monrós: “El problema de l’ordenança de civisme no és la partitura, és el director d’orquestra”

PDeCAT l’Hospitalet ha presentant al·legacions al projecte de modificació de l’Ordenança de Civisme.

 

El civisme sempre ha estat  el punt central de la política del PDeCAT a l’Hospitalet donat que, i tal i com ha declarat Jordi Monrós (portaveu del partit demòcrata a l’Hospitalet) “és un dels principals problemes de la nostra ciutat i creiem que és necessari actuar-hi amb urgència per resoldre’l”.

Per això, el grup no ha volgut deixar passar l’oportunitat de presentar un seguit d’al·legacions al projecte de modificació de l’Ordenança de Civisme amb l’objectiu “de millorar el text normatiu que serà la guia del civisme a la nostra ciutat”.

En aquest sentit, el primer punt que ha volgut destacar Monrós és el fet que “després d’analitzar detingudament l’ordenança vigent comprobem que el problema no és l’ordenança, que és prou bona i complerta, el problema és que no s’ha fet complir”. Fent un símil musical, Monrós ha afegit que “el problema que tenim no és la partitura, és el director d’orquestra”.

Dit això,  Monrós ha explicat que les al·legacions que el grup ha presentat van encaminades a “enfortir la figura de l’agent cívic en el sentit de fer que aquests hagin de posar en coneixement de la Guàrdia Urbana els casos que corresponguin, de manera que no quedi a voluntat del propi agent”. A més, el grup també proposa “canviar l’ús del terme “ocupants” per “habitants” en aquells llocs on es fa referència a les normes i comportaments que han de tenir les persones dins del lloc on viuen”. Monrós ha explicat que “creiem que fer servir el teme habitant és més adient donat que el concepte ocupant pot donar a entendre que són persones que ocupen il·legalment un habitatge”.

Finalment, Monrós ha volgut recordar que “de res serveix tenir una ordenança de civisme excel·lent si no la fem complir”. “Cal entomar aquest problema amb fermesa, decisió i determinació perquè, si no ho fem, hi ha el perill que aquest problema se’ns acabi anant de les mans”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s