Tremosa: “Espanya és el gran incomplidor de les lleis europees”.

L’eurodiputat Ramon Tremosa i el seu assessor, Aleix Sarri, van presentar el seu llibre “L’Europa que han fet fracassar” a l’Ateneu Cultural Catalònia.

 

L’eurodiputat  Ramon Tremosa i el seu assessor, Aleix Sarri, van dur a terme ahir, i convidats per l’Ateneu Cultural Catalònia, l’acte de presentació del seu darrer llibre “L’Europa que han fet fracassar” a l’Hospitalet.

L’Aleix Sarri va ser el primer en dirigir-se als assistents i va iniciar la seva exposició tot dient que “el nostre llibre no és una versió idealitzada d’Europa, és una fotografia on nosaltres expliquem què és el que nosaltres veiem cada dia al Parlament Europeu, allò que veiem que està fallant a Europa i que està fent que avui a Europa estigui incrementant-se l’euroescepticisme”.

Aleix Sarri, Eliseu Esterlich i Ramon Tremosa durant la presentació del llibre “l’Europa que han fet fracassar” a l’Hospitalet

Per la seva banda, en Ramon Tremosa ha volgut afegir que “aquest llibre és una eina per veure més enllà” ja que “fem esment de notícies reals, estretes dels diaris més importants d’Europa i del món, que sovint diuen coses molt diferents de les que diu la premsa de Madrid”. En aquest sentit, Tremosa va posar com a exemple el fet que “el Washington Post, un dels diaris més important del món, va publicar que: els moviments independentistes com l’escocès o el català reforcen l’europeisme, no el debiliten”.

Seguint amb la seva exposició, Tremosa va explicar que un fet que tampoc surt als diaris espanyols és que “Espanya és un dels països que més incompleix la llei europea” i va afegir que “aquests que ens estan dient que no podem votar perquè va en contra de la llei són, a la vegada, els que més incompleixen les lleis europees en aspectes tan importants com és la competitivitat i l’economia”.

Tremosa va voler ampliar aquesta dada tot afegint que “Espanya tolera, en contra de la llei europea de morositat, que les grans empreses constructures de Madrid paguin a 500 dies a les PIME’s quan haurien de fer-ho a 30 dies” fet que és “la primera causa de mortalitat empresarial”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s