Monrós demana que el bus que connecta els hospitals de Bellvitge i l’ICO afegeixi més parades al seu recorregut.

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, presentarà aquesta demanda al ple municipal juntament amb la petició de solucionar els problemes que han generat les noves mesures d’accès a l’illa de vianants de Santa Eulàlia.

 

Jordi Monrós, portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, ha informat de les mocions que el seu grup presentarà al ple municipal que es celebrarà el proper dimarts 28 de març a les 17 h.

Monrós ha declarat que, com sempre, la temàtica principal de les mocions que es presenten “tenen a veure amb la nostra ciutat, són temes que toquen de molt a prop als hospitalencs”.

Per això, la primera moció a la que Monrós ha fet referència té a veure amb la voluntat de “millorar l’accés i la mobilitat entre l’hospital de Bellvitge i l’ICO”. Monrós ha explicat que, “a hores d’ara, existeix un bus intern i gratuït que connecta amdós hospitals però aquest bus només te dues parades, davant dels respectius hospitals”. Monrós ha explicat que “tal i com han expressat diverses associacions de pacients” hem demanat “que s’afegeixin dues parades més al recorregut actual: una davant d’urgències de l’Hospital de Bellvitge i l’altra davant del metro”.

Monrós ha continuat explicant la segona de les mocions que presentaran en aquest ple i que té relació amb les noves mesures d’accés i control a l’àrea de vianants de Santa Eulàlia. “Aquestes mesures d’accés han generat una multitud de problemes i de queixes que cal solucionar” i, per això, “demanem que aquestes noves mesures de control es deixin en stand-by, que s’estudiïn els mecanismes per deixar sense efecte les sancions imposades i que s’obri un procès de negociació amb les entitats per tal de consensuar un nou sistema que sigui vàlid i eficient per tots”.

Finalment, Monrós ha recordat que en aquest ple també es presentaran les mocions que el grup no va poder presentar al ple passat donat que, a les 12 h de la nit, l’Alcaldessa va aixecar la sessió plenària sense que s’haguessin debatut tots els punts de l’ordre del dia. Aquestes mocions són: que l’Ajuntament de l’Hospitalet s’adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum, dur a terme mesures per tal d’evitar l’assetjament escolar per raons d’orientació sexual, d’identitat de gènere i expressió de gènere i garantir la seguretat als carrils bici de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s