Muts i a la gàbia

No sé si portava sabatetes de vidre ni si va arribar en una carbassa convertida màgicament en carrossa. Però si que sé que, com la Ventafocs, l’Alcaldessa de l’Hospitalet quan arriben les 12 h de la nit ha de sortir corrents i abandonar “la festa”, el ple municipal, abans que l’encanteri finalitzi.

I, de la mateixa manera que la Ventafocs va deixar rere seu una sabata, l’Alcaldessa (quan va decidir el passat dimarts aixecar la sessió plenària sense debatre tots els punts de l’ordre del dia i sense donar veu ni representativitat al PDeCAT ni a la CUP-PA) va deixar rere seu una clara mostra de menyspreu vers nosaltres i vers els 11.000 hospitalencs als quals representem.

Superats els primers moments d’estupefacció (mai havia passat res semblant), i quan ja només queda la tristesa pel fet de comprovar que és el compromís de l’Alcaldessa de la nostra ciutat amb els principis democràtics és mínim, li hem enviat una carta mostrant la nostra disconformitat, la nostra queixa, i demanant adoptar, junt amb la resta de partits polítics, mesures perquè això no torni a succeir.

Cal deixar molt clar que segons l’article 87 del RD. 2568/1986 (ROF), l’Alcaldessa té la potestat, un cop han arribat les 12 de la nit, de decidir si el ple finalitza o no. Per tant, la decisió de finalitzar el ple i deixar sense discutir les mocions que presentàvem els grups pendents (PDeCAT i CUP-PA), va ser només i exclusivament seva.

No sabem si el fet que una de les nostres mocions fos la petició que l’Hospitalet s’adherís al Pacte Nacional pel Referèndum és una casualitat o una causalitat però, molt ens temem (i el fet que ens proposés votar les mocions sense fer-ne debat ens ho fa sospitar) que quan van tocar les 12 h l’Alcaldessa va veure una oportunitat d’or per estalviar-se un debat incòmode.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s