PDeCAT L’H demana garantir la seguretat als carrils bici de la ciutat

Com ja va anunciar fa uns dies, el PDeCAT a l’Hospitalet presentarà al proper ple municipal, que es celebrarà el proper dimarts 28 de febrer, una moció demanant que “l’Ajuntament de l’Hospitalet s’adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum”.

Monrós, el portavel del partit demòcrata a l’Hospitalet, ha comentat que “l’Alcaldessa de l’Hospitalet va declarar que no col·laboraria amb cap referèndum no pactat i, per tant, entenem que el que si que pot fer, i al nostre entendre hauria de fer, és col·laborar en que aquest referèndum pactat sigui possible”.

Una altra de les mocions que PDeCAT l’Hospitalet presentarà al proper ple municipal és la que demana “garantir la seguretat dels carrils bici de la ciutat, concretament el que transcorre per la rambla Justi Oliveras i la rambla Marina”. Monrós ha comentat que “a hores d’ara, aquest carril bici té diferents punts negres en matèria de seguretat com és, per exemple: el fet que, sovint, vianants i ciclistes han de compartir el mateix espai”. Això és així perquè és habitual que en aquest tros de la rambla s’instal·lin diferents paradetes de fires a l’espai reservat al pas dels vianants fet que fa que l’únic espai lliure sigui el carril bici. “Tots tenim a la nostra memòria les lamentables conseqüències que es poden derivar d’un accident entre un vianant i un ciclista i per això cal fer tot el que estigui a les nostres mans per garantir la seguretat dels carrils bici a la nostra ciutat”.

Seguidament, Monrós ha informat de la moció que tracta sobre “l’assetjament escolar per raons d’orientació sexual”. Aquesta moció, “que neix de la Joventut Nacionalista de Catalunya de l’Hospitalet, demana fer difusió a nivell local del telèfon 116111 Infància Respon (habilitat recentment pel Departament d’Ensenyament i pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de garantir l’atenció individualitzada de les demandes relacionades amb l’assetjament als centres educatius, el ciberassetjament i altres maltractaments o abusos sexuals a infants i adolescentsi, a la vegada, “que des de l’Ajuntament es fomentin diferents canals de participació, normalització i sensibilització en matèria d’orientació sexual”. A més, “també proposem que l’Hospitalet s’adhereixi a la xarxa de municipis LGTBI de Catalunya i d’aquesta manera fer visible el nostre compromís en la lluita per a la igualtat de les persones independentment de la condició sexual”.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s