Monrós ressalta el compromís del Govern de la Generalitat amb l’Hospitalet

Ahir, l’Alcaldessa de l’Hospitalet i la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, signaven un protocol de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de l’Hospitalet en matèria d’educació el qual comporta, entre d’altres actuacions,  construir els nous edificis de les escoles Ernest Lluch i Paco Candel i la substitució de les teulades de fibrociment d’escoles del Pla d’Urgència: Busquets i Punset, Milagros Consarnau i Bernat Metge  i Joaquim Ruyra”. 

Jordi Monrós, portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, ha qualitificat la signa d’aquest protocol com “la prova del compromís del Govern de la Generalitat, en aquest cas del Departamanet d’Enseyament, amb l’Hospitalet”.

Monrós ha destacat el fet que “aquest protocol dóna resposta a reivindicacions històriques de la nostra ciutat i demostra que  l’educació és una de les prioritats de PDeCAT i del govern de Junts pel Sí a la Generalitat”.

Mornrós ha recordat que “la signatura d’aquest protocol es suma a les nombroses mostres que ha tingut la Generalitat amb l’Hospitalet com, per exemple, l’anunci que va fer el Conseller d’Interior de destinar més efectius de Mossos d’Esquadra a la ciutat ”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s