Monrós demana ampliar el número de parades del bus L12 al barri de Collblanc

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet creu que cal estudiar el nou recorregut del L12 per no perjudicar als usuaris.

(L’Hospitalet de Ll. 19 de gener de 2017)

Una de les múltiples conseqüències que es deriven de l’arranjament del carrer del Progrés i de la seva transformació en un carrer de vianants és la modificació del recorregut i de les parades dels diferents autobusos que recorren el barri.

En aquest context és on cal situar la darrera modificació del recorregut i del nombre de parades del bus L12, un dels més utilitzats pels hospitalencs.

“La modificació del recorregut ja suposa una molèstia important pels usuaris però la supressió de certes parades, com per exemple la que es feia a l’alçada de la plaça Espanyola és tot un perjudici”, ha informat Jordi Monrós, portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet.

Jordi Monrós, portaveu del PDeCAT l’Hospitalet

És per això, que Monrós es suma a la demanda dels usuaris i demana “que s’analitzi detingudament el recorregut del L12 i que es faci una nova parada entre les que ja existeixen al c. Montseny i c. Llobregat amb Occident”.

Monrós creu que “la supressió de la parada de la plaça Espanyola no només representa un perjudici per totes aquelles persones que tenen problemes de mobilitat o dificultats per fer la considerable pujada del carrer  Montseny si no que, a més, deixa sense servei de bus a tota aquesta part del barri de La Torrassa”.

És per això, que el portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, insta a l’equip de govern a “mantenir reunions amb l’empresa que realitza el servei de bus per tal de solucionar els problemes ocasionats per aquest canvi de recorregut”.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s