Monrós: “El PSC està desforestant l’Hospitalet i cal aturar-ho”

PDeCAT l’Hospitalet presenta dues mocions al ple: una per salvar els arbres de la ciutat i un altre per donar suport a la candidatura de Barcelona per acollir l’Agència Europea del Medicament.

(L’Hospitalet de Ll. 18 de gener de 2017)

El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, en Jordi Monrós, ha informat de les mocions que el grup presentarà al proper ple municipal.

20170120_121549
El portaveu del PDeCAT a l’Hospitalet, Jordi Monrós, durant la roda de premsa.

En aquesta ocasió, la primera de les mocions que ha explicat Monrós, té molt a veure amb el “drama que estem veient i vivim a molts indrets de la ciutat”. El drama al que Monrós fa referència és “la tala indiscriminada d’arbres que està duent a terme l’equip de govern”. Segons Monrós, “sembla que el PSC, amb el suport dels antics regidors de Guanyem, ha instaurat la premissa: arbre que molesta, arbre que traiem, i d’aquesta manera són ja molts els carrers de la nostra ciutat que estan perdent el poc verd que tenien”.

Per aquest motiu, “i perquè l’existència d’arbres a la ciutat és un tema vital i necessari” el grup presenta una moció “per salvar els arbres de la ciutat, per obligar a l’equip a que els cuidi, mantingui i replanti tots els que ha eliminat”.

Per una altra banda, Monrós també ha explicat la moció que demana “que l’Ajuntament de l’Hospitalet es posi a disposició de la comissió creada pel Govern de la Generalitat per col·laborar-hi i treballar amb l’objectiu que Barcelona sigui la propera seu de l’Agència Europea del Medicament (EMA)”. Monrós ha explicat que “fins ara, l’EMA té la seva seu a Londres però arran del Brexit ha de traslladar-se a un país membre de la Unió Europea”. “Que Barcelona aculli la seu de l’EMA és una gran oportunitat per l’Hospitalet”, ha puntualitzat Monrós.

moció arbres   moció Agencia Europea Medicament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s