Avís: aquest article va en contra de la llei.

Avís: aquest article va en contra de la llei i té a veure amb actituds delictives. No voldria, per res del món, ferir la sensibilitat de cap lector que, despistat, es trobi immers dins d’una lectura plena de fets punibles.

Per això t’aviso: si continues llegint ho fas sota la teva responsabilitat i no me’n puc fer responsable dels danys ocasionats.

I, entenc, que si has arribat fins aquí és potser perquè dins teu tens un petit inconformista, una ànima rebel que vol saber a veure de què nassos parlo avui.

Doncs bé, t’ho diré, però no t’espantis ni surtis corrents, si us plau.

Avui vull parlar de DE-MO-CRÀ-CI-A. I ho dic així, poc a poc, i pronunciant totes i cadascuna de les seves síl·labes perquè s’entengui i no hi hagi cap dubte al respecte. DE-MO-CRÀ-CI-A

I et diré una cosa més: jo vaig ser un dels més de 2 milions de catalans que el 9N van anar, cofoi i orgullós com el que més, a votar pel futur del meu país. I saps què? Que ho tornaria a fer i, el que és millor, ho tornaré a fer.

Perquè hi ha una cosa que el govern de l’estat no ha entès: les aspiracions lícites i pacífiques d’un poble que de les amenaces en fan raons, i els missatges de por són el carbó que necessiten per fer funcionar el seu motor.

I si ara, un país que sembla ser que li ha agafat “el gustillo” a això de fer eleccions i d’anar a votar, vol posar cara a la paret i castigats per sempre més a les persones que van fer possible que el poble de Catalunya opinés i acudís lliurement i pacíficament a les urnes, doncs el poble de Catalunya estarà més unit que mai i es transformarà en una cuirassa que els protegirà.

I és que aquestes actituds opressores i totalment arcaiques del govern del PP només ens demostren que anem pel bon camí i que fem molt bé en voler marxar d’un lloc on ni ens estimen ni ens respecten.

Així que gràcies President i gràcies Conselleres Rigau i Ortega. Gràcies de veritat perquè sense la vostra valentia i el vostre compromís no podríem estar fent història.

Gràcies per creure en la democràcia, aquesta “bèstia” que alguns ens volen matar.

 

-MAI AJUPITS, SEMPRE ALÇATS-

14502708_10210501777638181_1732493306304693802_n

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s