Estimat comerciant

Estimat comerciant,

El passat ple municipal vaig parlar de tu. Vaig parlar del que costa aixecar la persiana cada dia i de la quantitat de cops que heu de fer números per garantir la viabilitat del negoci.

Vaig parlar, també, de la importància que té el comerç local i de proximitat per la nostra ciutat, que sou un motor que dinamitza els nostres barris.

I dient això, els hi vaig explicar que és necessari impulsar mesures per ajudar-vos i que també és responsabilitat nostra potenciar l’activitat econòmica de la nostra ciutat.

Per això, vaig proposar al ple que s’apliqués una tarifa reduïda de publicitat a Televisió L’Hospitalet. Una tarifa a l’abast de tothom i que us permetés poder anunciar els vostres negocis. També vàrem demanar, pensant que no tothom disposa dels recursos necessaris per gravar l’anunci, que el centre multimèdia de l’ajuntament (situat a Torre Barrina i que està desaprofitat) també oferís una tarifa reduïda per donar-vos el suport logístic i tècnic necessari.

Creiem que la publicitat és una bona eina per donar a conèixer els vostres negocis però també creiem que, tal i com estan les coses, això representa una despesa que en moltes ocasions no es pot assumir. Per això, i perquè a més a més tenim una televisió amb poc contingut, vàrem pensar que seria una bona mesura poder facilitar i abaratir el cost d’aquesta publicitat.

Però malauradament aquesta moció no ha estat aprovada (tot i que a les reunions prèvies al ple gran part dels partits polítics, especialment el PSC- equip de govern -, semblaven estar disposats a votar-la a favor).

Lamentem profundament que en un tema com aquest, el donar suport al comerç local, hagi hagut una manca total de voluntat política.

Per la nostra part, continuarem treballant per tal de presentar iniciatives que dinamitzin i enforteixin el comerç de barri.

Per això, aprofito per dir-te que estic a la teva absoluta disposició i que estaré encantat de poder parlar amb tu (fent un cafè, per telèfon o de la forma que creguis convenient) de les mesures que segons el teu parer podrien aconseguir aquest objectiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s