#SumemTots

Al 1983, un jove de 17 anys omplia amb emoció la butlleta per inscriure’s a la Joventut Nacionalista de Catalunya.  Dins del seu cap bullia la idea de treballar per allò que havia sentit a casa però que, sobretot, sentia al seu cor: la independència de Catalunya.

Van ser anys de molta feina, alguna amb més èxit que altra (tot s’ha de dir) però amb mil i una vivències que van fer que, uns anys més tard i quan ja finalitzava oficialment la seva etapa de jove, entrés a militar a un partit anomenat Convergència. Havien passat els anys, la seva vida ja poc tenia a veure amb la d’aquell jovenet de 17 anys però la seva ideologia continuava sent la mateixa.

Així, vestit amb els seus ideals, va continuar treballant i col·laborant per la seva ciutat (L’Hospitalet), pel seu partit (Convergència) i pel seu país (Catalunya).

Ara, aquell jovenet ja té 51 anys i està escrivint aquestes ratlles amb la mateixa emoció que va sentir mentre omplia la seva butlleta per inscriure’s a la JNC. Una emoció provocada per la il·lusió que generen els canvis i l’energia que et proporciona la ferma convicció que aquests canvis són positius.

Perquè sí, perquè pocs dies després d’haver presentat conjuntament amb en Xavier Badia i un equip de gent preparadíssima, la candidatura a presidir la federació de comarques de Barcelona del PDC encara sento dins meu aquelles ganes de fer, de treballar i de col·laborar amb el meu país i amb la meva gent.

He tingut la sort de conèixer a gent que mira cap al mateix horitzó i que no han dubtat ni un segon en pujar a la mateixa barca i començar a remar de valent.

No sabem si trigarem dies, mesos o anys. Tampoc sabem si tindrem més dies de sol que de tempesta. El que sí sabem és que segurament hi hagi moments en què ens facin mal els braços de tant remar i el cansament ens faci veure cada cop més lluny el nostre objectiu.

Però, sabeu què?

Que som un equip. I no em refereixo només a les persones que formem la candidatura. El nostre equip són tots i cadascun dels associats al PDC aquells que hi són fent pinya, a les dures i a les madures, faci sol, pluja o vent.

Tots junts som la força que aquest nou partit i aquest país necessita per tirar endavant.

La nostra candidatura vol ser, simplement, una petita representació de tots aquests patriotes amb els quals, dia a dia, ens acostem una mica més al nostre somni: la llibertat de Catalunya.

783cfd75-632c-4820-a179-29e23f2730af

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s