Jordi Monrós, Jacint Borràs i Toni Mondragón preparen l’arribada del Partit Demòcrata Català a l’Hospitalet

Els dirigents Convergents expliquen les característiques principals del nou partit i informen sobre la constitució formal del PDC a la ciutat de l’Hospitalet durant el mes de setembre

 

El portaveu del grup municipal de Convergència, Jordi Monrós, aclareix que “la feina del grup municipal no canviarà i continuarem desenvolupant la mateixa tasca sota les sigles de Convergència Democràtica de Catalunya” tal com es van presentar a les eleccions municipals del maig del 2015. Monrós afirma que “la nostra tasca a l’Ajuntament és treballar pels veïns i veïnes de l’Hospitalet, no importa quines són les sigles sota les quals ens presentem”. El canvi principal, segons el portaveu, serà desenvolupar les potents eines amb les quals els associats del Partit Demòcrata Català van dotar la nova formació política. El portaveu defineix el nou partit com demòcrata, catalanista, independentista, europeista i humanista

Fitxer_000 (4)

El president local de Convergència a l’Hospitalet, Toni Mondragón, obre la possibilitat a tots els hospitalencs i hospitalenques de participar del nou partit per continuar millorant la ciutat. El dirigent convergent, afirma que “actualment, estem a l’espera de la constitució formal del Partit Demòcrata Català a la nostra ciutat, que tindrà lloc durant el proper mes de setembre, però fins llavors amb l’elecció dels nous càrrecs, l’equip local desenvoluparà la seva feina en funcions. Mondragón afirma que “l’arribada de la nova formació política, garanteix un espai polític independentista i preparat per al repte de la creació d’un nou estat català”.

Per la seva banda, Jacint Borràs, fundador de Convergència i pare de l’actual consellera de Governació i antiga portaveu de Convergència a l’Hospitalet, Meritxell Borràs, li correspondrà un paper rellevant fins a la dissolució definitiva de l’antiga Convergència. Borràs, quedarà al capdavant de l’antic partit que es mantindrà actiu a nivell jurídic però que deixarà en mans de la nova formació tot el pes polític. El fundador convergent, explica que “el nou partit incorpora els millors valors de l’antiga Convergència i, alhora, ha sigut capaç de bastir-se, gràcies a la gran feina durant el Congrés Fundacional, de noves formes a nivell de participació, transparència i democràcia interna”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s