Arriba la geganta Nuri!

Fins ara, estàvem acostumats a veure la nostra alcaldessa a tots els petits i grans actes de la nostra ciutat, cosa que s’espera del bon exercici de les seves funcions com a representant màxima de l’Hospitalet de Llobregat. Però la cosa no acabava aquí.

Quan obrim el diari de la ciutat, i et trobes la seva foto, gires la pàgina i n’apareix una altra. Si mirem el portal web de l’Ajuntament, també trobem ràpidament l’espai en línia de la nostra estimada batlle. Tampoc podem obviar la seva presència als mitjans de comunicació de la ciutat que, tot i retallats pel mateix govern municipal, la continuen vanagloriant allà on fa acte de presència. Cal recordar que, la nostra alcaldessa, també té un espai d’especial rellevància en els plens, ja que va decidir exercir-ne la presidència. I si tot això fos poca cosa, organitza els seus propis congressos… o eren congressos de la nostra ciutat…??

Captura de pantalla 2016-07-05 a les 21.36.21

Ara, sembla que tota aquesta presència mediàtica se li queda petita, i la nostra alcaldessa vol ser més gran, vol passar per sobre dels caps dels altres. Per això, li han fet un gegant, el gegant de la Nuri!! Aquest fet no tindria més transcendència si no fos perquè els hospitalencs i hospitalenques tenen problemes molt més importants pels quals l’alcaldessa s’hauria de preocupar. Encara hi ha tota una pila d’acords de ple per executar, acords que tracten de millorar la situació desfavorida de moltes famílies de l’Hospitalet.

Esperem, doncs, que l’equip de govern i concretament la nostra alcaldessa, tornin a la realitat dels problemes dels veïns i veïnes de l’Hospitalet. Espero que l’anècdota de la geganta Nuri no sigui res més que això, una anècdota puntual.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s