El 26J, reclamem el que mereixem!

Ara, ja podem assegurar que el resultat de les negociacions entre PP, PSOE, Podemos i C’s per formar govern, va ser un absolut fracàs. Tots quatre partits, han demostrat la seva incapacitat negociadora, molt poca voluntat d’aconseguir el benefici general i, el pitjor de tot, que el seu únic objectiu és el benefici personal. Per les seves errades, ara tots ens veiem empesos a uns nous comicis.

Nosaltres, Convergència Democràtica de Catalunya, presentem per primer cop una candidatura en solitari per defensar a les urnes les nostres pròpies idees. Com sempre fem allà on tenim representació, anirem a Madrid per treballar de forma constructiva i buscant el consens, defensant per sobre de tot el benefici dels catalans i catalanes.

Pel que respecta a la nostra ciutat, un dels objectius principals plantejats al programa electoral de Convergència és la millora del servei de Rodalies. Això significa exigir la inversió necessària per fer accessible l’estació de Bellvitge, reclamar el túnel ferroviari per soterrar les vies de tren que creuen l’Hospitalet i el traspàs del servei de Rodalies. Per tant, acabarem amb el soroll constant dels trens, millorarem la interconnexió dels barris i farem de Rodalies un servei d’exel·lencia com el que presta FGC.

En definitiva, treballarem amb un govern espanyol que tingui en compte les necessitats dels hospitalencs i hospitalenques I que respecti el dret de Catalunya de decidir el seu propi futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s