Seguim fent ciutat, compromesos amb L’H!

Avui, just fa un any de la celebració de les darreres eleccions municipals. Llavors, 5579 persones van donar suport a la candidatura que presentàvem de forma conjunta amb Unió Democràtica de Catalunya. Els resultats que vam obtenir, no van ser del tot satisfactoris i per molt poc no vam arribar a obtenir un segon regidor. El temps, però, ha demostrat que, tot i no tenir el mateix suport de legislatures anteriors, la nostra posició ha estat clau per la governança de la ciutat durant els darrers 12 mesos.

Amb la pèrdua de la majoria absoluta del PSC de l’Hospitalet i després del pacte amb ICV-IU durant el mandat 2011-2015, els socialistes han quedat a 3 regidors de la majoria del consistori. Amb la incorporació al govern dels exregidors de Guanyem l’Hospitalet, ara només necessiten un vot per arribar a la majoria. Per tant, el nostre únic vot significa molt més que els 4 vots dels quals Convergència disposava en la legislatura anterior. La situació, doncs, ens beneficia a l’hora de poder aprovar propostes del nostre programa electoral.

Fins ara, hem presentat un total de 22 propostes en forma de moció als plens de l’Ajuntament i, d’aquestes, han estat aprovades un total de 19. En la gran majoria dels casos, totes aquelles propostes que presentàvem amb contingut exclusivament de ciutat han quedat aprovades i les de caràcter més reivindicatiu, sobre el procés d’independència, han estat rebutjades. Amb això, puc afirmar que, tot i ser l’únic representant de CDC de l’Hospitalet en el seu consistori, la nostra feina no ha decaigut en cap moment.

A part de la mateixa feina derivada de l’exercici de la regidoria, durant el darrer any, sobretot a Convergència, hem viscut dos processos electorals (de camí al tercer), el trencament de la federació de CiU i la creació del nou partit basat en l’experiència que heretem de Convergència. Podem comprovar, doncs, que aquest període no ha estat pas fàcil i hem hagut de compaginar els reptes institucionals amb els afers de partit.

Entomem aquests pròxims anys de mandat amb la mateixa il·lusió que quan el vam iniciar, treballant, tant per les 5579 persones que ens van votar ara fa un any, com per la resta de la ciutadania de l’Hospitalet, tal com hem estat fent fins ara. L’èxit de la nostra feina, recau sobre les esquenes de tot un equip i no pas sobre una única persona.

Jordi Monrós

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s