Reclamem el que ens mereixem!

A l’Hospitalet, no només hem de suportar el nefast servei de Rodalies, sinó que també hem d’aguantar el soroll continu dels trens que hi passen. Sumat al soroll, el pas de les vies genera un problema de connexió entre els barris de la nostra ciutat que, ara, està totalment esqueixada pels dos eixos de vies que la travessen. Per si aquests no fossin suficients greuges, hem de patir la falta d’inversió d’Adif, gestora de la infraestructura de Rodalies, en la millora de les nostres estacions, com la de Bellvitge, a la que no hi poden accedir les persones amb mobilitat reduïda.

Hi ha alguns que es queixen perquè sempre fem servir els Ferrocarrils de la Generalitat com un exemple a seguir, però crec que l’enorme diferència de servei és important. Amb totes les seves estacions accessibles, les vies soterrades des dels anys 80 i una excel·lent puntualitat, FGC ha marcat uns estàndards de qualitat molt per sobre del servei de Rodalies.

Ara, amb la inversió de 8 milions d’euros que s’ha projectat, pensàvem que almenys s’aconseguiria millorar l’accessibilitat de l’estació de Bellvitge amb la instal·lació d’ascensors. La sorpresa ha estat que els diners serviran per fer una millora a les vies, però l’estació quedaria igual.

Així, tots els grups polítics de l’Ajuntament, ens hem posat d’acord per redactar un manifest conjunt per reclamar les inversions que la ciutadania de l’Hospitalet es mereix i que, des de l’Estat, tants cops s’ha promès. En particular, des de Convergència continuarem reclamant la gestió completa del servei de Rodalies, fent d’aquest un servei d’excel·lència com el dels Ferrocarrils de la Generalitat.

Jordi Monrós

Clica per anar al manifest

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s