El canvi, el fem entre tots!

Des dels inicis de la democràcia espanyola, Convergència Democràtica de Catalunya ha demostrat ser l’eina clau del sobiranisme català, treballant sempre per tot allò que la ciutadania de Catalunya mereixia. Després d’un llarg camí, ens trobem a les portes de la consolidació nacional amb l’assoliment de l’Estat català. Creiem, doncs, que ha arribat el moment de refer tot el moviment convergent per transformar el nostre partit a la nova realitat política catalana.

Així, vam iniciar Torn Obert, un projecte de participació i empoderament de la nostra militància per refer-ho tot, de baix a dalt. Aquest procés de renovació ha comptat amb la participació de més de 10.000 persones durant la seva primera fase. Ara, hauran de ser els mateixos militants els que decidiran, amb una consulta, si hem de crear un nou projecte o refer l’actual.

Els convergents de l’Hospitalet, no ens hem volgut quedar enrere i estem treballant en projectes de transparència i rendició de comptes amb la nostra militància i tota la ciutadania de l’Hospitalet. Des del 7 d’abril, hem obert un espai web anomenat +TRANSPARENTS dins d’aquest nou blog. Aquests dos projectes, volen ser la mostra de la nostra voluntat de canvi, exemple de com hauran de ser els fonaments del nou partit.

En definitiva, tant els convergents de l’Hospitalet com en l’àmbit nacional, treballarem per fer un partit adaptat a les noves formes, més participatiu i proper a la ciutadania.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s